Over KEM

Achter de bedrijfsnaam KEM communicatie zit Angela van Zaalen. Angela is in 2010 begonnen als  zelfstandig proffesional. Zij zag de wens van scholen en bedrijven om samen te werken, maar ook de worstelingen. Graag wilde Angela voor beide partijen iets betekenen. 

Drijfveer van Angela is dat leerlingen de juiste studie kiezen en hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien. Een opleiding kiezen is ingewikkeld als je nog weinig praktijkervaringen hebt en nog zo jong bent. Inmiddels heeft Angela al heel veel bedrijven van binnen gezien. Vooral de technische branche kent zij goed. Ook weet zij precies hoe het in de scholen eraan toe gaat. 

Afgelopen jaren was Angela vooral actief in de regio Haaglanden, Lansingerland en Delft. Op dit moment vooral in Rotterdam en de BAR gemeente. Wellicht komen daar in de toekomst andere regio’s of ondernemingsplannen bij, want de randstad is eind 2020 ingeruild voor de gemeente Gelderland. Op afspraak en online werken gaat vanuit elke werkplek. Ook heeft elk bedrijf of school wel een tafel en stoel waar de laptop opengeklapt kan worden en het is nog geen uur rijden van Tiel naar Rotterdam. 

Wonen en werken tussen de appelbomen in de Betuwe geeft nieuwe energie en een vakantiegevoel. Ervaringen delen, kennis uitwisselen, even bijtanken, meer weten over de projecten? Je bent altijd welkom, de koffie en appeltaart staan klaar.