Opdrachten

S-TEC Rivierenland

Vanaf augustus 2022 word ik ingehuurd door S-TEC Rivierenland in Tiel als communicatieadviseur. Ik denk mee over de communicatie van S-TEC (Smart Technology Experience Centre). Dit is een nieuw platform waar bewoners en bedrijven die stappen willen zetten in de energietransitie terecht kunnen voor advies, opleiding van vakmensen, voorlichting over actuele bouwoplossingen en contact met lokale technische dienstverleners.  Zie www.stecrivierenland.nl

I-LAB in Gorinchem

Eind november 2022 ben ik aan de slag gegaan als projectleider bij i-lab in Gorinchem. Ik organiseer hier evenementen voor het onderwijs en werkzoekenden en zijinstromers in samenwerking met de regio en bedrijven.
Meer informatie zie project i_open op de website www.i-lab.nl

Klussen tussendoor zijn:

Advies mkb om jongeren te werven

Bedrijven die moeite hebben om jongeren te werven, help ik graag. Niet door een blik jongeren open te trekken (was het maar zo makkelijk), maar om ze handvatten te geven waardoor jongeren de ingang naar hun bedrijf sneller weten te vinden.

Doe de bedrijfsscan en weet hoe u ervoor staat! Lees hier meer informatie.

Techniekfestival

Projectleider, uitvoerder en bedenker van het Techniekfestival voor groep 7/8 leerlingen van de basisschool. Op 20 oktober 2022 was de laatste. Deze was in opdracht van het Actief College in de Hoeksche Waard. Inmiddels 5 x mogen organiseren in verschillende regio’s. Hiervoor gebruik ik mijn website www.bedrijfbezoek.school.
Wellicht is dit ook iets voor jouw regio?

Afgeronde projecten/opdrachten