Projecten

SOB-BARendrecht en Ridderkerk
Vanaf juli 2016 Programmamanager SOB Barendrecht. Organisator van loopbaanactiviteiten tussen het voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven, zoals bedrijfsbezoeken, gastlessen, sollicitatietrainingen, keuzevakken en praktijkopdrachten. Vanaf september 2021 ook voor SOB Ridderkerk. Meer informatie www.sob-bar.nl (deze website is ontwikkeld en opgezet door KEM communicatie.)

STO Barendrecht/Ridderkerk
Vanaf januari 2019 ondersteunt KEM communicatie deze regio de uitvoering van het Sterk Techniek Onderwijs plan op het gebied van de communicatie en de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. www.sto-bar.nl

SOB Rotterdam STO Rotterdam Noord en Zuid
Vanaf juni 2019 is KEM communicatie betrokken bij de plannen van Sterk Techniekonderwijs Rotterdam en de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven en de communicatie. Meer informatie www.sob-rotterdam.nl (deze website is ontwikkeld en opgezet door KEM communicatie.) 

Advies voor bedrijven
U – als ondernemer – zoekt jonge talenten, maar waar ze? Graag kijkt KEM communicatie met u mee. Hoe presenteert u zich? Waar liggen kansen? Wat kunt u doen en hoe. Angela geeft u graag advies en biedt ondersteuning. Vooral de technische branche mag zich beter laten zien en inspelen op de drijfveren van jongeren.

Techniekfestival Barendrecht
KEM communicatie heeft het Techniekestival in Barendrecht opgezet en het programma, budget en de uitvoering voor haar rekening genomen.
25 september 2018 1e Techniekestival in Barendrecht voor 355 basisschoolleerlingen. 1 oktober 2019 was de 2e editie voor 370 leerlingen en in 2020 stond het Techniekfestival gepland op 1 oktober 2020 voor 550 leerlingen, maar is helaas door Corona op het laatste moment geannuleerd. Hij staat nu op de planning voor maart 2022. Zie informatie www.sob-bar.nl

Techniekestival Hoeksche Waard
4 november 2021 organiseert KEM communicatie in opdracht van het Actief College een Techniekfestival in Klaaswaal voor scholen uit deze regio. www.bedrijfsbezoek.school

Vmbo-leerlingen op sollicitatietraining
Leerlingen oefenen sollicitatiegesprekken bij diverse bedrijven en vakmensen als voorbereiding op hun stage. De impact van dit project is enorm door de samenwerking met de bedrijven en de docenten. KEM communicatie helpt scholen het project op te zetten. In 2020 is er een online versie ontwikkeld ivm Corona.

LPT
Ondersteuning Lokaal Platform Installatie, elektro en metaal. Organisatie van (Samen Werken aan Samenwerken) bijeenkomsten en ondersteuning vanaf 2015 tot 2020. Hiervoor de website www.aanmeldenswas.nl opgezet.

Afgeronde projecten

Foto’s