Projecten

SOB-BARendrecht
Vanaf juli 2016 Programmamanager SOB Barendrecht. Organisator van loopbaanactiviteiten tussen het voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven, zoals bedrijfsbezoeken, gastlessen, sollicitatietrainingen, keuzevakken en praktijkopdrachten. Meer informatie www.sob-bar.nl (deze website is ontwikkeld en opgezet door KEM communicatie.)

STO Barendrecht/Ridderkerk
Vanaf januari 2019 ondersteunt KEM communicatie deze regio de uitvoering van het Sterk Techniekonderwijs plan op het gebied van de communicatie en de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. www.sto-bar.nl

SOB Rotterdam STO Rotterdam Noord en Zuid
Vanaf juni 2019 is KEM communicatie betrokken bij de plannen van Sterk Techniekonderwijs Rotterdam en de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven en de communicatie. Meer informatie www.sob-rotterdam.nl (deze website is ontwikkeld en opgezet door KEM communicatie.) 

Advies voor bedrijven
U – als ondernemer – zoekt jonge talenten, maar waar ze? Graag kijkt KEM communicatie met u mee. Hoe presenteert u zich? Waar liggen kansen? Wat kunt u doen en hoe. Angela geeft u graag advies en biedt ondersteuning. Vooral de technische branche mag zich beter laten zien en inspelen op de drijfveren van jongeren.

Techniek Festival Barendrecht
KEM communicatie heeft het Techniek Festival in Barendrecht opgezet en het programma, budget en de uitvoering voor haar rekening genomen.
25 september 2018 1e Techniek Festival in Barendrecht voor 355 basisschoolleerlingen. 1 oktober 2019 was de 2e editie voor 370 leerlingen en in 2020 stond het Techniek Festival gepland op 1 oktober 2020 voor 550 leerlingen, maar is helaas door Corona op het laatste moment geannuleerd. Zie informatie www.sob-bar.nl

Vmbo-leerlingen op sollicitatietraining
Leerlingen oefenen sollicitatiegesprekken bij diverse bedrijven en vakmensen als voorbereiding op hun stage. De impact van dit project is enorm door de samenwerking met de bedrijven en de docenten. KEM communicatie helpt scholen het project op te zetten. In 2020 is er een online versie ontwikkeld ivm Corona.

LPT
Ondersteuning Lokaal Platform Installatie, elektro en metaal. Organisatie van (Samen Werken aan Samenwerken) bijeenkomsten en ondersteuning vanaf 2015 tot 2020. Hiervoor de website www.aanmeldenswas.nl opgezet.

Afgeronde projecten

Foto’s