Over mij

Tijdens het Techniekfestival

Als kind werd ik thuis Kem genoemd. Dus toen ik in 2010 als zelfstandig professional aan de gang ging, was de naam snel bedacht: KEM communicatie. KEM staat ook voor Kwaliteit En Maatwerk. 

Mijn drijfveer

Mijn drijfveer is jongeren laten ervaren welke talenten zij hebben en welke beroepen hierbij passen. Ik wil hun blik verruimen en hun netwerk met rolmodellen vergroten, waardoor zij bewuster een opleiding kiezen. Ik ondersteun ondernemers bij het vinden van jonge talenten. De juiste man/vrouw op de juiste plaats en vooral in kansrijke beroepen. Dit geeft de mooiste resultaten. Dit geldt voor leerlingen en voor bedrijven. Alleen gaat dit niet altijd vanzelf, weet ik uit eigen ervaringen.

Tussen de fruitbomen

Sinds 2021 – tijdens corona – ben ik verhuisd naar de Betuwe. Mijn man en ik hebben de randstad ingeruild voor een mooi stekje in Maurik. Het is online heel fijn werken tussen de fruitbomen. Je wordt er helemaal zen en creatief van. Landelijk wonen en werken bevalt mij heel goed. Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb ook afscheid genomen van enkele opdrachten om mezelf meer ruimte te geven. Ik wil mezelf blijven uitdagen. Hierdoor kan ik mij 100 % inzetten voor wat ik doe.

Appeltaart eten

Appeltaart uit de Betuwe

Nieuwsgierig? Meer weten? Je bent van harte welkom voor een kop koffie in mijn kantoor aan huis. Uiteraard spring ik ook in de auto voor een kennismakingsgesprek of geef een belletje naar 06 53 22 14 29 of we zien elkaar in Teams.

Tot gauw!


Hartelijke groetjes
Angela van Zaalen